Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، سیدعلی آقازاده، استاندار مرکزی در نشست و هم اندیشی تشکل های بخش کشاورزی استان مرکزی گفت: در این شرایط تحریم و تورم و کمبود نهاده‌های کشاورزی و دامی و موضوع کرونا کشاورزان در صف اول مبارزه با دشمن و تحریم برای تامین غذای مردم در تلاش هستند تا مسئولین باید تلاش داشته باشند در هر شرایطی مشکلات کشاورزان را حل نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقازاده افزود: از نظام صنفی کشاورزان انتظار می‌رود که روشنگری‌های لازم از قوانین و ضوابط را برای کشاورزان داشته باشند.

او با بیان اینکه کارنامه انسداد چاه‌های غیرمجاز در استان مرکزی نمره قبولی دارد افزود: در صورتی‌که این تصمیم‌ها برای مدیریت منابع آب زیرزمینی و انسداد چاه‌های کشاورزی انجام نمی‌گرفت دامنه مشکلات حوزه آبی استان گسترده‌تر بود.

استاندار مرکزی اظهار داشت: با این حال در چهار دهه اخیر سایه برخی از سیاست‌های نادرست و غیرکارشناسی از منابع آبی و برداشت‌های غیراصولی وجود داشته که پیامد‌های آن به شکل افت سطح منابع آب زیرزمینی اکنون در دشت‌های کشور و استان اتفاق افتاده است.

آقازاده افزود: این سیاست در دولت‌های مختلف و با سلایق گوناگون صورت گرفته، اما نتایج آن به صدا درآمدن زنگ خطر در دشت‌های ایران بوده است.

او گفت: آب ذخیره ارزشمند و منابع پایه حیات است و در صورت نبود مدیریت اصولی در نگهداشت منابع و مصارف منطقی امکان تبدیل دشت‌ها به صحرا‌های خشک و سوزان دور از ذهن نیست.

استاندار مرکزی افزود: برای دوری از شرایط کم‌آبی باید تصمیمات کارشناسی اعمال شود و مردم و کشاورزان باید تابع آن باشند.

آقازاده گفت: استان مرکزی در منطقه نیمه خشک واقع شده و اکنون تقریبا دشت‌های استان از جمله خمین، اراک، زرند و فراهان شرایط ممنوعه داشته و در صورت ادامه این روند فرزندان و آیندگان ما با سرزمین سوخته مواجه خواهند بود.

اوبا یادآوری اینکه نیاز است تا طرح تعدیل چاه‌های کشاورزی اجرا شود، گفت: البته در برخی دشت‌های استان از جمله شازند نیاز به تعدیل چاه‌های کشاورزی نیست و نباید در اجرای این طرح پروانه چاه‌ها کم شود، زیرا پروانه نوعی مالکیت برای کشاورز قلمداد می‌شود.

آقازاده در ادامه افزود: لازم است با توجه به شرایط کنونی ۲۰ درصد انقضای چاه‌های کشاورزی استان متوقف شود تا کشاورزان اوج فعالیت کشاورزی در فصل کنونی را بگذرانند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: آب از مهمترین عناصر تولید محصولات کشاورزی، زراعی و باغی است و برای کشاورزان ارزشمند است و پایه فعالیتشان محسوب می‌شود.

آنجفی افزود: بهره برداری بی‌رویه خط قرمز کشاورزان است و با همه توان می‌کوشند تا این عنصر، آبادانی و تولید به بهترین شکل مصرف شود.

او اظهار داشت: کنترل و نظارت در مصرف آب با هدف مدیریت و جلوگیری از هدررفت آن برای بقا و احیای سفر‌های زیرزمینی انجام می‌شود و کشاورزان برای تحقق این هدف همکاری دارند.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی چاه کشاورزی چاه های کشاورزی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۵۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد

جورابلو ، با بیان اینکه ۳۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان گرمسار وجود دارد، گفت: جمعیت کثیری از مردم این شهرستان در بخش کشاورزی مشغول به کار هستند که بحران خشکسالی و کمبود آب مهم‌ترین چالشی است که کشاورزان با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تضمینی برای تأمین حقابه کشاورزان گرمساری از منبع دائمی حبله‌رود وجود ندارد، افزود: در شرایط کنونی بسیاری از کشاورزان این منطقه به دلیل کم‌آبی دچار خسارت شدند و مسئولان مرتبط باید در خصوص تأمین حقابه کشاورزان به جد ورود کنند.

رییس جهاد کشاورزی گرمسار با تأکید بر اینکه کشت محصولات کم‌آب‌بر در شرایط فعلی در دستور کار است، گفت: در سال زراعی گذشته به کشاورزان توصیه شد برای کشت بهاره، ذرت را به‌عنوان محصول کم‌آب‌بر جایگزین پنبه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • تبریز میزبان نشست ملی هم اندیشی رؤسای گروه‌های توسعه ورزش همگانی
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری