Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ دادستان استان قزوین گفت: با توجه به اینکه احیای دشت قزوین یکی از مصوبه‌های سفر مقام معظم رهبری به استان در سال ۱۳۸۲ بود، باید این دشت را احیا و برای آیندگان حفظ کنیم. - اخبار استانها -

محمد قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با بیان اینکه فرونشست در دشت قزوین یک بحران جدی است، اظهار داشت: باید چاه‌های مجاز را ساماندهی کنیم؛ چرا که امروز شاهد این هستیم که افرادی زمین کشاورزی ندارند، ولی پروانه بهره‌برداری از چاه دارند و چاه‌ها را اجاره می‌دهند که همین موضوع منجر به سودجویی برخی افراد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: باید مصارف آبی خود را بر اساس نیاز امروز تعیین کنیم. ممکن است موقعی که پروانه استفاده از چاه‌ها را صادر کردیم، این همه مشکلات برای تامین نداشتیم و یا کشاورز صاحب پروانه سطح زیرکشت زیادی داشته است. به هر حال باید در این حوزه بازنگری شده و استفاده از چاه‌های مجاز در کمیسیون آب منطقه‌ای ساماندهی شود.

قاسمی با اشاره به ضرورت نصب بیشتر کنتورهای هوشمند بر چاه‌های کشاورزی گفت: باید شرایطی را ایجاد کنیم که بدون حضور در محل بتوانیم چاه‌ها را کنترل کنیم. چون حضور در محل تبعات زیادی دارد و امکان دارد با مقاومت‌هایی از سوی کشاورزان و بهره‌برداران روبه‌رو شویم.

وی با تاکید بر استفاده از شرکت‌های بیشتر برای توسعه کنتورهای هوشمند ادامه داد: امروز این کار به چند شرکت خاص محدود شده و باید از شرکت‌های مختلفی در این حوزه بهره بگیریم. ضمن اینکه باید تسهیلات زیاد و بیشتری برای مردم در نظر بگیریم که به استفاده بیشتر از این کنتورها تشویق شوند.

آبخوان دشت قزوین سالانه 3/3 سانتی‌متر فرونشست داردسند آمایش منابع آبی در استان قزوین تدوین شودچرا پساب‌های ‌‌شهرک‌های صنعتی استان قزوین در اراضی طبیعی رهاسازی می‌شود؟

دادستان قزوین خاطرنشان کرد:‌ در حال حاضر بهترین و باکیفیت‌ترین آب را پای درخت می‌ریزیم و بدترین آب را به خورد مردم می‌دهیم. بنابراین باید این رویکرد را جایگزین کنیم و آب غیرشرب در اختیار کشاورزان قرار دهیم و طوری رفتار کنیم که مردم به سمت خلاف و تخلف نروند.

قاسمی افزود: خیلی از افرادی که در حوزه کشاورزی و صنعت کار می کنند، آدم‌های مولد و تولیدکننده‌ای هستند. بنابراین نباید طوری عمل کنیم که برای چنین افرادی پرونده‌های قضائی درست شود و آنها را مرتب احضار و محکوم کنیم؛ چرا که این کارها تبعات بدی در سرنوشت اقتصاد استان دارد.

انتهای پیام/

R7541/P/S6,63/CT1 واژه های کاربردی مرتبط استانداری قزوین احیای منابع زیرزمینی آب بیشتر بخوانید... چرا پساب‌های ‌‌شهرک‌های صنعتی استان قزوین در اراضی طبیعی رهاسازی می‌شود؟ آبخوان دشت قزوین سالانه ۳/۳ سانتی‌متر فرونشست دارد سند آمایش منابع آبی در استان قزوین تدوین شود قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... چرا پساب‌های ‌‌شهرک‌های صنعتی استان قزوین در اراضی طبیعی رهاسازی می‌شود؟ آبخوان دشت قزوین سالانه ۳/۳ سانتی‌متر فرونشست دارد سند آمایش منابع آبی در استان قزوین تدوین شود واژه های کاربردی مرتبط استانداری قزوین احیای منابع زیرزمینی آب پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ ساعت فعالیت ادارات در خوزستان به وضعیت عادی بازگشت ۲ طرح‌‌ مجلس برای حمایت‌ از ‌‌اقشار آسیب‌پذیر/ پیش‌بینی بسته‌های یارانه‌ای ‌برای حمایت از ۴ دهک کم‌درآمد‌ ۳ توصیه پزشکان به افراد دارای بیماری زمینه‌ای/ در شهریورماه واکسن آنفلوآنزا تزریق کنید ۴ گزارش|«مشکلات اقتصادی» اصلی‌ترین مانع ازدواج جوانان/ تهیه جهیزیه ناممکن شده است ۵ گزارش|‌ افزایش بیماران کرونایی در ‌استان اردبیل / کرونا پای ثابت مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی ۶ افتخارآفرینی دیگری از بانوان در کشور/ بانوی فرهیخته هرمزگانی را بیشتر بشناسید‌ ۷ ایمنی برخی مجتمع‌های تجاری مشهد «حداقلی» است ۸ گزارش| سوءمدیریت و بی‌نظارتی بر بازار کردستان؛ گرانی بیداد می‌کند مهمترین اخبار استانها گزارش ویدئویی| گرانی‌ افسارگسیخته در گیلان/ عرصه ‌بر مردم تنگ شده/ دولت ترمز قیمت‌ها ‌را گم کرده است گزارش ویدئویی| روایت تسنیم از علامه‌ای که نماد مبارزه با بی‌حجابی شد/ "بهلول گنابادی" که بود؟ گزارش| زخم بی‌مهری مسئولان بر بنای تاریخی ۵۶۰ ساله در زنجان / ‌نفس کاروان‌سرای تاریخی نیک‌پی‌ به شماره افتاد گزارش| روایت تسنیم از دردهای ۱۹ ساله جوان «پروانه‌ای» / آنقدر تنش رنجور ‌است که وقتی برای عاشقی ندارد‌ مهمترین اخبار تسنیم دستاورد ۴ماهه ستاد راهبری جهش تولید در سازمان برنامه چه بود؟ کارگروه ویژه جای ستاد را می‌گیرد؟ شاخص بورس تهران بر بام ۲ میلیون واحد نشست قالیباف: جریان تحریم و تحریف دو لبۀ یک قیچی هستند تا مسیر پیشرفت ملت ایران را مسدود سازند نیویورک تایمز: "ما در حال سقوط، سقوط، سقوط، سقوط هستیم!" بررسی طرح اصلاح قانون مالیات بر خانه های خالی در دستور کار نمایندگان درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین احیای منابع زیرزمینی آب استانداری قزوین احیای منابع زیرزمینی آب استان قزوین ترین اخبار دشت قزوین چاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۰۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است

علیرضا نقوی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه انتقال شبکه دفع آب‌های سطحی به قنات‌های متروکه سطح شهر و فرونشست‌ها صحت ندارد، گفت: حفره‌ای که در بارندگی‌های اخیر در تقاطع ایرانشهر ایجاد شده، در مسیر پوکه متروکه‌ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بود.

وی با تاکید بر اینکه متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند، از شرکت آب و فاضلاب هم خواست به این مهم تاکید بیشتری داشته باشد.

وی با تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان عنوان کرد: بخشی از کسبه و ساکنان اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می‌کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن، منجر به این قبیل فرونشست‌ها در سطح معابر می‌شود که خسارات جبران‌ناپذیر و جانی نیز به دنبال خواهد داشت.

مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد بر همکاری دستگاه‌های خدمات رسان برای اصلاح این وضعیت تاکید کرد و افزود: شهرداری منطقه تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، پروژه دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که خوشبختانه امسال هیچیک از خیابان‌های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب‌ها به رودخانه مرکزی هدایت شده است و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه صحت ندارد.

کد خبر 6097672

دیگر خبرها

  • هشدار در دشت تبریز؛ کدام بناهای تاریخی در خطرند؟
  • آمریکا در بحرانی‌ترین دوره‌ تاریخ خود قرار دارد
  • بارش تگرگ و باران شدید در غرب استان تهران
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • درخواست«میقاتی»برای تشدیدفشار جهانی ضداسرائیل برای پذیرش صلح حماس
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • وضعیت جاده‌ها / ترافیک سنگین در آزادراه‌های البرز
  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • گزارش زنده: گل‌گهر 0 - 0 شمس‌‌آذر