Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان فیلم «شهر خاموش» در تدارک اکران فیلمش در جشنواره فیلم فجر است.

فیلم «شهر خاموش» به تهیه‌کنندگی رضا محقق به تازگی پروانه نمایش گرفته و احمد بهرامی درباره برنامه‌ریزی برای اکران این فیلم به ایسنا گفت: پروانه نمایش فیلم را برای داخل و خارج از کشور گرفته‌ایم و به دنبال این هستیم که برای حضور در جشنواره‌های مختلف اقدام کنیم اما اولویت ثبت نام در جشنواره فیلم فجر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: فیلم «شهر خاموش» جنسی از سینماست که وجه هنری آن بر وجه عامه‌پسند و انچه به عنوان سینمای بدنه شناخته می‌شود، غالب است اما نسبت به «دشت خاموش» قصه‌گوتر است. 

«شهر خاموش» سومین فیلم بهرامی پس از «دشت خاموش» و «پناه» است. این فیلمساز برای «دشت خاموش» جایزه افق‌های جشنواره فیلم ونیز را برای سینمای ایران کسب کرد. بهرامی همچنین با اولین فیلم بلند سینمایی‌اش یعنی «پناه» کاندیدای دریافت جایزه ویژه جشنواره مدیترانه‌ای کن شد.

در فیلم «شهر خاموش» باران کوثری، بابک کریمی، علی باقری، بهزاد دورانی، محسن مهری دروی، کریم و حبیب شراهی به عنوان بازیگر جلوی دوربین مسعود امینی‌تیرانی رفته‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فیلم سینمایی شهر خاموش احمد بهرامی جشنواره فجر شهر خاموش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۴۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبش دانشجویی خاموش نخواهد شد

یکی از ویژگی‌های این جنبش اعتراضی آرام و بدون خشونت بودن آن است و دانشجویان در هر کدام از دانشگاه‌هایی که تجمع می‌کنند صرفا شعار‌هایی را در محکومیت اقدام رژیم اشغالگر قدس سر می‌دهند، اما با این وصف از سوی دستگاه‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای و دولتی به عنوان عناصر خشونت طلب از آن‌ها یاد می‌شود. ترفندی که نشان از سعی و تلاش حامیان صهیونیسم برای مواجه با این خیزش نخبگانی دارد.


تاکنون درباره این حرکت اعتراضی بحث‌ها و ارزیابی‌های مختلفی شده و طبعا گمانه‌هایی هم درباره سرانجام این جریان صورت گرفته است. 

از نحوه مواجهه دستگاه حاکمیتی ایالات متحده می‌توان دریافت که مقامات آمریکایی از هر ابزار و روشی برای سرکوب این حرکت استفاده کرده و تلاش می‌کنند تا این شور و هیجان فروکش کند و طبعا برای رسیدن به این هدف از همه ابزار‌های نرم و سخت خود بهره می‌برند.

در فضای رسانه‌ای و تبلیغاتی تلاش گسترده‌ای صورت می‌گیرد تا با اتهام زنی به دانشجویان آن‌ها را به عنوان افرادی خشن معرفی کنند که قصد آشوب در دانشگاه‌ها را دارند. از سویی دیگر با زدن برچسب‌هایی مثل یهودستیزی اذهان عمومی را نسبت به حرکت دانشجویی بدبین کنند. 

علاوه بر استفاده از ابزار رسانه، برخورد خشن با دانشجویی از سوی پلیس آمریکا یکی دیگر از شیوه‌های برخورد با این خیزش نخبگانی است. در جریان برخورد با دانشجویان دیدیم که پلیس از گلوله پلاستیکی استفاده کرد و با افراد شرکت کننده در تجمعات برخورد بسیار خشنی داشت.

القای این موضوع که دانشجویان معترض برای دانشجویان اسرائیلی یا یهودی مزاحمت ایجاد می‌کنند و رفتار پرخاشگرانه‌ای دارند از دیگر ترفند‌هایی است که برای تخریب این جنبش دانشجویی بکار گرفته شده است. این اتهام زنی در حالی صورت می‌گیرد که بخشی از دانشجویان شرکت کننده در این جنبش از یهودیان هستند که اعتراض خود را نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی با در قالب تجمع و سردادن شعار اعلام می‌کنند. 

در کنار همه طرح و برنامه‌هایی که هیات حاکمه آمریکا برای سرکوب این جنبش مدنظر دارد باید این نکته را یادآور شد که حتی اگر با تشدید خشونت علیه دانشجویان معترض به هدفش مبنی بر سرکوب این جریان معترض برسد باز هم این حرکت اعتراضی به مثابه یک آتش زیر خاکستر عمل خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • جنبش دانشجویی خاموش نخواهد شد
  • «باران کوثری» سه داستان کوتاه را برای نابینایان روایت کرد
  • تصاویری از فاطمه معتمد آریا، باران کوثری و هوتن شکیبا در یک فیلم
  • بهرامی: سرلک کشتی‌گیری تمام عیار و بلوطِ ریشه‌دار ماست
  • (ویدئو) بیماری‌های خاموش، اما کشنده!
  • بیماری‌های خاموش اما کشنده! (فیلم)
  • اکران آنلاین فیلم «عامه‌پسند» با بازی باران کوثری و فاطمه معتمدآریا
  • علائم خاموش استرس را بدانید
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟